perjantai 15. heinäkuuta 2011

Päähenkilöt tässä tarinassa:


Donna: navigaattori, joka osaa mököttää mykkäkoulua, on paremmalla tuulella hyvin nukutun yön jälkeen. Osaa outletit 11 metrin tarkkuudella, mutta muutama kaupunki saattaa matkan varrelta puuttua, liikenneympyröistä puhumattakaan. On kärkäs mielipiteissään. Asuu vapaa-aikanaan Guessin käsilaukussa. (Naispääosa)

Pikku Kirppunen: Fiat 500, valkoinen kaunokainen, jonka italialainen letkeys näkyy tehojen puutteessa. Aiheuttaa herttaisella ulkomuodollaan uskottavuusongelmia Ferrareiden, betoniautojen, rekkojen, skoottereiden ja kilpapyöräilijöiden keskuudessa. Kyllä, joka ikinen näistä edellä mainituista kulkuvälineistä on ohittanut meidät.  Käynnistyy ja sammuu itsekseen silloin kun mieli tekee. Nautii kuumasta (sisä)ilmasta. (Naispääosa)

Anne: Kenkähullu Italia-fanaatikko. On tämän loman jälkeen hermoriekale Italian liikenteen takia.  Hermostuu yhtä helposti kuin Luigi Milanon autosradalla. Ei yleensä tiedä yhtään, missä ollaan. (Naispääosa)

Jenni: Seurueen aivo. Tietää aina missä mennään, kiusaa kanssa-autoilijoita (tietenkin, jos ne ovat ensin kiusanneet meitä), nyökyttelee, kun puhutaan italiaa, mutta ymmärtää silti kaiken. Melkein. Hoitaa matkan aikana tankkauksen, vaikkei ole tankannut kertaakaan koko viikon aikana. (Naispääosa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti